Πρίγκιπας Κάρολος: Μιλούσε για το αυξανόμενο κόστος ζωής ενώ καθόταν σε έναν χρυσό θρόνο

0

Ο πρίγκιπας Κάρολος χλευάστηκε αφού είπε στο βρετανικό κοινοβούλιο για το αυξανόμενο κόστος ζωής στην Χώρα ενώ κάθεται σε έναν χρυσό θρόνο. Ο πρίγκιπας αναγκάστηκε να δώσει την ομιλία της μητέρας του στη Βουλή των Λόρδων, αφού οι γιατροί αποκάλυψαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II συνεχίζει να υποφέρει από «επεισοδιακά προβλήματα κινητικότητας».

Advertisement

Είναι η πρώτη φορά που ο μονάρχης χάνει την ομιλία για να περιγράψει τη νομοθετική ατζέντα της κυβέρνησης εδώ και σχεδόν 60 χρόνια.

Ο Δούκας της Ουαλίας δήλωσε στο Παλάτι του Γουέστμινστερ: «Προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Αυτού Μεγαλειότητας είναι να αναπτυχθεί και να ενισχυθεί η οικονομία και να συμβάλει στη μείωση του κόστους ζωής για τις οικογένειες. Η Κυβέρνηση της Μεγαλειότητάς της θα αυξήσει τις ευκαιρίες σε όλα τα μέρη της χώρας και θα στηρίξει περισσότερους ανθρώπους στην εργασία».

Ήταν μια στοχευμένη ομιλία, αλλά ο κόσμος την θεώρησε αρκετά άβολη καθώς γινόταν ενώ καθόταν σε λενα χρυσό θρόνο. Αυτό το τμήμα της ομιλίας έφερε τους χρήστες του Twitter σε φρενίτιδα, με πολλούς να παντρεύουν τα αδαή σχόλια και την έλλειψη αυτογνωσίας.