Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Για 6η συνεχόμενη χρονιά στη λίστα με τα κορυφαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως

0

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Πανεπιστήμιο UCLan (UCLan Cyprus) συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 801-1000 καλύτερα Πανεπιστήμια παγκοσμίως. Σύμφωνα με την διεθνής έκδοση της παγκόσμιας κατάταξης του Times Higher Education (THE) World University Rankings (WUR) 2021, το Πανεπιστήμιο UCLan κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως απο μία λίστα που περιέχει πάνω από 1500 πανεπιστήμια σε 93 χώρες. Τα αποτελέσματά της λίστας αυτής αξιοποιούνται κάθε χρόνο από υποψήφιους φοιτητές, επιχειρήσεις και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με την διεθνή κατάταξη, το Πανεπιστήμιο UCLan ξεχωρίζει για τη διεθνή προοπτική που απέκτησε τα τελευταία χρόνια προσελκύοντας προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αλλά και και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο που αποτελεί κατ’επέκταση την επιτυχία στις δημοσιεύσεις παγκοσμίων ερευνητικών άρθρων.

Το UCLan Πανεπιστήμιο ως Βρετανικό Πανεπιστήμιο είναι συνδεδεμένο με το βρετανικό στοιχείο εκπαίδευσης καθώς όλα τα προσφερόμενα προγράμματά του αντικατοπτρίζουν το University of Central Lancashire στην ανώτατη βρετανική εκπαίδευση.