Εύη Πολυδώρου: ”Νέα Επιχειρηματίας στο τομέα των Υπηρεσιών 2021”

0
399

Την Τετάρτη, 13 Οκτ 2021 διετελέστηκε στους κήπους του Προεδρικού μεγάρου η τελετή βράβευσης του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το περιοδικό Θεσσαλονίκης Δρώμενα, ”Γε’ νέο επιχειρήν” με την παρουσία της αξιότιμου Προέδρου της Βουλής κας Αννίτας Δημητρίου. 

Σκοπός της βράβευσης είναι η ενθάρρυνση, αλλά και η παρουσίαση των νέων κάτω των 40 ετών που διαπρέπουν στους τομείς τους με εξαιρετικά αποτελέσματα και καινοτόμες ιδέες. 

Μια από τις βραβεύσαντες για τη χρονιά 2021 είναι και η Εύη Πολυδώρου, μια γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική γυναίκα, τρανό παράδειγμα του ”Woman’s Empowerement”. 

Παράδειγμα προς μίμηση η 33 χρονη Λεμεσιανή έλαβε το βραβείο ”Νέα Επιχειρηματίας στο τομέα των Υπηρεσιών 2021”.

Η Εύη Πολυδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό το 1987 και σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Uclan στο Lancashire. Το 2016 ίδρυσε την εταιρία Mindlab, εταιρία παροχής υπηρεσιών marketing & digital marketing. Από το 2016 μέχρι σήμερα η εταιρία της αριθμεί 33 άτομα προσωπικό, πέραν των 700 συνεργασιών και ένα πλούσιο βιογραφικό επιτυχημένων συνεργασιών. Η ίδια αποδίδει την επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρίας της στο πυρήνα του οργανισμού που δεν είναι άλλος από το ίδιο το προσωπικό της. Θεωρεί την ομάδα της οικογένεια και φίλους της και βλέπει ότι η αγάπη αυτή ανταποδίδεται με τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την ευελιξία που υπήρχε ακόμη και κατά την περίοδο του covid! Συγχαρητήρια λοιπόν στην Εύη Πολυδώρου και ας ευχηθούμε να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να διαπρέψουν στον τομέα τους.