Μπερλουσκόνι: «Τίτλο με τη Μόντσα και Champions League!»

0

Η Μόντσα, ομάδα ιδιοκτησίας του άλλοτε ιδιοκτήτη της Μίλαν και πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πανηγυρίζει από χθες την άνοδο της.

Advertisement

Ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2, στο δεύτερο μπαράζ ανόδου με την Πίζα, νίκησε με 4-3 στην παράταση την αντίπαλό της στην κατάμεστη έδρα της και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς, πανηγύρισε τον προβιβασμό της στη Serie A για πρώτη φορά στην Ιστορία της. 

Ο Μπερλουσκόνι πανηγύρισε την επιτυχία και στις δηλώσεις του προκάλεσε έκπληξη, κάνοντας λόγο για κατάκτηση του τίτλου και συμμετοχής στο Champions League, έχοντας ως στόχο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης! 

«Υπέροχη βραδιά, παλέψαμε για όλη τη χρονιά και επιτέλους φτάσαμε σε μία ιστορική μέρα, ορόσημο για τον σύλλογο. Στα 110 χρόνια από από την ίδρυσή της η Μόντσα δεν είχε πάει ποτέ στη Serie A, και φτάσαμε εκεί.

Είναι υπέροχο πράγμα για εμάς, για την ομάδα και για όλους τους πολίτες της πόλης. Εχω συνηθίσει να κερδίζω, τώρα πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να φτάσουμε στο Champions League και να κερδίσουμε και το Champions League», δήλωσε σχετικά στο Sky Sports.

Δ. Καρακώστας