«Αργυρός» στο Μεξικό ο φοβερός Κοντίδης!

0

Άλλη μία σπουδαία επιτυχία πρόσθεσε στην τεράστια καριέρα του ο Παύλος Κοντίδης. Ο πρωταθλητής μας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 7 που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό και το οποίο ήταν το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό της φετινής σεζόν.

Ο Κοντίδης προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων να κρατηθεί σε απόσταση… μεταλλίων και κατάφερε στην τελευταία ημέρα να κάνει άλμα και να τερματίσει στη δεύτερη θέση με 68 βαθμούς ποινής, έναντι 75 βαθμών του Κροάτη Τζούρισιτς ο οποίος τον Δεκέμβριο είχε προετοιμαστεί στην Κύπρο και ανήκει στην προπονητική ομάδα του Κοντίδη. Πρώτος τερμάτισε ο Γάλλος Μπερνάζ με 51 βαθμούς.Αυτό είναι το τέταρτο μετάλλιο που φοράει στον λαιμό ο Παύλος Κοντίδης σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί το αργυρό το 2012 και τα χρυσά το 2017 και το 2018, όμως και αυτό είναι ένα εξίσου σημαντικό μετάλλιο που αποδεικνύει ότι ο Κοντίδης παραμένει ο κορυφαίος αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Έρχεται αμέσως μετά τη νίκη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres για να επιβεβαιώσει ότι τη δεδομένη στιγμή είναι ο καλύτερος του κόσμου, όπως άλλωστε δείχνει και το Νο1 που κατέχει στην Παγκόσμια Κατάταξη, εδώ και πολλούς μήνες.Ο πρόεδρος της ΚΙΟ και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει για μία ακόμη φορά τον Παύλο Κοντίδη για την νέα του τεράστια επιτυχία.